Informatica 4t


El·laborar un dvd de vídeo.

Una bona manera de organitzar els teus videos i presentacions de fotografies es crear un dvd que es puga visualitzar amb un reproductor a la teua televisió.

Per a fer aquesta tasca cal fer-ne ús de alguna aplicació informatica especifica i dixenyar una estructura adequada al mitja que anem a cremar al DVD.

Estos son alguns dels programaris que amb els que podras  grabar CDs y DVDs , i són gratuits.

Pero Internet te moltes eines gratuites .
Copiar o grabar un CD o un DVD es algo que  fácil, inclùs desde Windows, sin necesitat de saber massa. Pero ferlo de una manera un poco molt intensiva, per fer copies de seguritat de l’ informació, requereix ja d’algún programari especial.

Un dels mes coneguts es el Nero Burning Rom, pero hi has que pagar per ell. Per això hi ha  alternatives con funcions similars, pero gratuites.

– InfraRecorder Porta una interfície molt senzilla d’utilitzar. Només és qüestió de triar l’opció preferida, posar el CD o DVD i esperar que el programa llegeixi al disc, per després gravar-ho. A més de gravar àudio o vídeo, porta més opcions: grava imatges de disc, permet crear-les o fer còpies de seguretat. Fins i tot porta un assistent. Funciona amb Windows 2000 / XP / Vista.

– CDBurnerXP Pro Brinda gran quantitat d’opcions per a gravar CD i DVD. Suporta una gran quantitat de formats de disc i el seu maneig és molt senzill: majorment, només es tracta d’arrossegar i deixar anar. Grava música, imatges, així com també imatges de discos ISO. Funciona amb Windows 2000 / XP / 2003 / Vista. La contra és que no grava vídeos.

– DeepBurner Ideal per fer còpies de seguretat. Permet gravar CD de dades i de música, així com DVD de dades i imatges ISO. La interfície és senzilla, compta amb dues finestres per veure des de i cap al que es va a gravar. Grava diversos formats d’arxius i ve amb diverses opcions extra. Funciona amb Windows 98 / 98SE / Me / 2000 / NT / XP.

– Burn4Free Per gravar dades i àudios d’una gran quantitat de formats diferents. També per a còpies d’imatges ISO. Grava en gairebé tots els formats de DVD existents. Ull, en descarregar-ofereix instal·lar una barra d’eines d’Internet Explorer. Funciona amb Windows 95/98 / Me / 2000 / NT / XP / Vista.

– BurnAware Free Grava CD, DVD i fins i tot Blu-Ray. Ideal per fer backups, gravar discos de dades, àudio, vídeo i imatges ISO. És molt fàcil d’utilitzar i ràpid. Inclou opcions per gravar DivX i que es vegin sense problemes en tots els reproductors. Funciona amb Windows 95/98 / Me / 2000/2003 / NT / XP / Vista i Windows 7.

Activitat:

descarrega un d’aquestos i explica amb un document writer com funciona pas a pas.Recorda que el teu sistema operatiu es Windows XP.


Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s