Informàtic3r


PRESENTACIONS ANIMADES POWER  POINT OPENOFFICES.IMPRESS

Qué és una presentació?Com començem?

Les presentacions són imprescindibles avui en dia ja que permeten comunicar informació i idees de forma visual i atractiva. Es poden utilitzar presentacions en l’ensenyament com a suport al professor per desenvolupar un determinat tema, per exposar resultats d’una investigació, en l’empresa per preparar reunions, per presentar els resultats d’un treball o els resultats de l’empresa, per presentar un nou producte , etc. En definitiva sempre que es vulgui exposar informació de forma visual i agradable per captar l’atenció de l’interlocutor. Amb OpenOffice.org Presentació podem crear presentacions de manera fàcil i ràpida però amb gran qualitat ja que incorpora gran quantitat d’eines que ens permeten personalitzar fins l’últim detall, per exemple podem controlar l’estil dels textos i dels paràgrafs, podem inserir gràfics , dibuixos i imatges. Podem també inserir efectes animats, pel · lícules i sons. Podem revisar l’ortografia dels textos i fins i tot inserir notes perquè el locutor pugui tenir unes petites aclariments per a la seva exposició i moltes més coses que veurem al llarg del curs. Per començar veurem la forma d’arrencar el programa i quins són els elements bàsics, la pantalla, les barres, etc, per familiaritzar-nos amb l’entorn. Aprendràs com es diuen, on són i per a què serveixen. Quan coneguis tot això estaràs en disposició de començar a crear presentacions.

1.-INSERIR ANIMACIONS ALS OBJECTES.
Podem animar els objectes que hem inclòs en cadascuna de les
diapositives de manera que apareguin realitzant efectes animats per
la pantalla. És relativament senzill. Per a això hem de seleccionar
l’objecte que volem animar fent un clic amb el ratolí sobre ell i
realitzar l’acció: Presentació-> Efecte o bé prémer el botó
corresponent de la barra d’eines. Apareixerà un menú
emergent similar al de Transició de Diapositiva i amb ell podem
realitzar tots els efectes que ens ofereixen, així com assignar-los una
velocitat.

2.-POSAR MUSICA A UNA PRESENTACIÓ

Al menú “Presentació” selecciona “Transició de la diapositiva” Es va a desplegar el “Panell de tasques” on veuràs algunes opcions de transició per a la teva diapositiva, tu has de triar l’opció “So” Veuràs un petit quadre de text on podràs seleccionar diversos sons que vénen predeterminats amb el sistema, tu has d’anar fins a l’última opció i triar “Un altre so …” Ara selecciones el so que vols afegir a la teva presentació que segur ho tindràs guardat en el teu pc. D’aquesta manera el so passa a formar part de la presentació i així la pots enviar per internet juntament amb aquest so.
Ara hauràs de tenir en compte que el so “NOMÉS POT SER EN FORMAT WAV” aquesta modalitat no accepta sons midi o mp3 … les presentacions que caminen donant voltes per la web amb alguna música estan en format wav comprimit (de baixa qualitat) perquè no siguin molt “pesades” al moment de ser enviades. Per guardar correctament vas al menú “Fitxer> Desa com” i aquí selecciones l’opció “Presentació amb diapositives de Power Point *. Pps” i llest, la teva presentació ja té música i no es perdrà en la web

Practica 1

1.crea una presentació amb 4 diapositives  el tema es lliure .A la primera has de fer un index que tindra  links a les altres tres diapositives i  aquestes un link de tornada a la inicial.

2. guarda la presentacio amb el nom : el teu nom pràctica 1

3 ouvri la pràctica anterior . Has de afeir una imatge que siga un mapa web que conduixca a les altres tres diapositives per a fer aquesta part hauras de fer la  practica que et donere a alaula.

4.- a l’última diapositiva has d’afegir un video .

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s