Altres formes de crear una web.Informàtica 4t


Una vegada publicada una pàgina web ,qualsevól canvi s’ha de fer baixant l’arxiu a modificar .,editar-lo amb un programari com Kompozar i tornar-lo a pujar.Açó es perque estes pàgines son estàtiques.A l’actualitat es poden crear pàgines dinàmiques , es a dir es poden modificar entrant a la pagina web publicada amb un nom d’usuari i una contrasenya i fer els canvis al servidor.Qualsevól acció ( modificar una noticia, llevar alguna fotografia, etc) es fa en pocs minuts i s’actualitza fàcilment. Com eixemple tenim el forus, el bog…

Una altra manera de crear la pagina es amb utilitats en línia. Empreses que es dediquen a allotjar pagines web ofereixen utilitats per al diseny del llòc  com a complement al pagament per allotjament de la web.Ofereixen assistents que fan molt fàcil la creació.

Un d’aquestos serveix com es ara Google Sites   que perteny a Google  permeten crear i publicar la p`gina web.El procés es molt senzill ,proporciona plantilles predissenyades per a facilitar la faena.Ens permet a mes juntament amb mes ususaris a la mateixa web si configurem amb els permisos adequads..

 

Els programes d’edició web que permeten el diseny de manera visual  s’anomenen editors WYSIWYG. Que significa what you ssee is what you mean que significa el que veus es el que obtens. Alguns mes comercias son Dreamweaver, Frontpage i dels lliures Amaya , W3C i Kompozer.

Activitats:

1.- Qué són els editors WYSIWYG’ Quins avantatges ofereixen enfront a editors de tex per la creació de webs?

2.- En qué es diferencia una pàgina estàtica d’una pàgina dinàmica? Quin llenguatg esta imposant-se al desenvolupament de pagines dinamiques?

Practica nº 5.

Crea una web al Google sites, per aixó demana’m quan arrives a aquest punt els fulls per realitzar aquesta pràctica.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s