Informatica 4t


Presentacions Online.

Visitant la pagina web http://www.mikogo.es/guia/presentaciones-online/ escriu al teu quadern que es una presentacio online. Les seues ventajes i desventatjes i les seues utilitats.Nombra alguna aplicació que serveixca per a fer-les.

Fes un resum  al teu quader el que es , serveix i les seues caracterisitiques de les presentacions onlina PRezi

Prezi es una aplicació de presentació onlinei  una einanarrativa, que usa un sol panell en lloc de diapositives tradicionals i separades.

Amb la ferramenta Prezi es poden fer presentacions professionals dinàmiques i originals, que no deixen indiferent a ningú.

La peculiaritat és que tot s’integra en un gran llenç virtual on inserirem les nostres imatges, textos, vídeos i animacions en flaix, etc. Un zoom fa que siga divertit explorar les idees i les connexions de la teua presentació online.

A l’estar situat en un gran llenç en blanc, la forma de controlar en quina orde visualitzarem la informació serà programant la cambra, creant la seqüència o el camí de la història perquè es moga al llarg de la presentació online.

En Prezi creguem jerarquies amb les grandàries, augmentant punts importants i detalls relatius desenrotllant amb textos, imatges, etc. Podem acostar o allunyar en qualsevol moment fent clic en els objectes i tornar a la presentació polsant “següent”.
En compte de passar pàgines, l’usuari anirà fent clics veient com sobrevola la informació a través de zooms, girs i desplaçaments de cambra, obtenint un estil molt dinàmic respecte a qualsevol presentació convencional.

La ferramenta de Prezi es pot utilitzar en tres versions, una gratuïta i dos de pagament que tenen més prestacions:

 

Característiques/versió Public Enyoy Pro
Fer presentacions online
Descarregar presentacions
Fer presentacions privades No
Usar el teu propi logotip No
Editor en línia No No
Espai d’emmagatzematge 100mb 500mb 2000mb
Preu a l’any) GRATIS 59$ 159$

Pots fer la presentació professional amb un “clicker” remot i pots embeure la presentació Prezi per a publicar en altres entorns web i ser navegable des d’allí.

El resultat: una ferramenta excel·lent per a aconseguir un major impacte visual a l’hora de presentar un projecte que porta al públic per un camí ple de fascinació.

Altres formes de publicar presentacions:

Google Docs
https://docs.google.com

Amb Google Docs els estudiants poden crear presentacions, col·laborar, xarrar i publicar-les fàcilment. Presentacions de Google Docs poden ser embegudes en qualsevol blog o pàgina web. Els estudiants poden també compartir les presentacions per correu electrònic o twittear la url de les seues presentacions.

Slideshare
http://www.slideshare.netslideshare 5 maneras de publicar presentaciones online Slideshare probablement és el servici més popular per a publicar presentacions online.aunque.Encara que no es pot crear obres originals en SlideShare, se puede añadir una narración de voz en la presentación con un servicio gratuito ofrecido por SlideShare. Esta web ofrece una gran variedad de widgets para incluir en una página web. Si quisieras, podrías crear una colección de las presentaciones de tus alumnos y agregarlas todas en un widget y colgarlas de una web.

 

Empressr 5 maneras de publicar presentaciones online http://www.empressr.comEmpressr és un servici de creació de presentacions prou complet i funcional que posa focus en la part d’ús compartit.
Empressr té un parell de característiques que ho diferencien dels seus competidors. La primera és l’opció d’incrustar vídeo des de múltiples fonts en la seua presentació de diapositives. La segona característica és editor d’Empressr, que permet als usuaris dibuixar, crear o editar imatges dins de les seues diapositives. Les presentacions de diapositives Empressr poden ser embegudes en qualsevol lloc.

 

Scribd y DocStoc
http://www.scribd.comhttp://www.docstoc.comScribd 5 maneras de publicar presentaciones onlineSi convertixes les teues presentacions en format PDF, pots pujar-les i allotjar-les en Scribd o DocStoc. Tant DocStoc com Scribd, et proporcionaran un codi editable (per a l’altura i amplària) d’inserció, per al teu document PDF.

Authorstream
http://www.authorstream.comauthorstream 5 maneras de publicar presentaciones online “La millor manera de compartir presentacions de PowerPoint en la web”, diu en la primera pàgina d’Authorstream.
Authorstream és un servici que convertix les presentacions de PowerPoint a arxius Flaix multimèdia. Igual que SlideShare, Authorstream et deixa allotjar i compartir les teues presentacions pública o privadament, directament en el lloc web d’Authorstream. A més, de compartir les teues presentacions en la Web, Authorstream et permet compartir-los a través de YouTube, iTunes o incrustat en un blog o pàgina web.

 

 

slideboomslideboom
Semblant als anteriors, les presentacions són de bona qualitat i una cosa a destacar és que es poden embeure de forma molt senzilla. Exemple.

tagslidesSearchslides
Molt curiós, crega presentació segons les busques que relices en Google per a certes paraules claus, potser per a una certa ocasió puga servir. Potser per a alguna presentació sobre SEU :D .

slideooSlideoo
Excel·lent, però per a presentacions mes casolanes, el lloc crega una presentació basant-se en les dades que obté des del compte de Flickr que li detallem.

webslidesSlides diigo
Molt bo, permet crear presentacions sense problemes des de fonts com un feed, un bookmarks o directament un lloc web. Molt ràpid, recomanable.

slideSlide
Divertit i fàcil. No se si dóna per a fer una presentació per a una empresa important, només de dir que podem agregar llampades i estreles crec que explique el meu punt.

imagelcopImageloop
Amb una línia semblant al lloc anterior, té quelcom divertit que és poder usar theme predefinits, per exemple podem usar l’estil Iphone. Val la pena provar-ho.

Un altre aclariment, amb això de crear presentacions em referisc a crear diapositives online, però com comunament molts de nosaltres els diem “presentacions” crec que va ser mes clar eixe titule

 

 

 

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s