Com explorar els equips per mitjà de la connexió creada.

A l’estarla connexió funcionat correctament pots accedir als arxius de l’altre equip en la xarxa per mitjà de l’explorador de Windows.
ObriMon PC, escriu en la barra de direccions una de les dos opcions :el nom de l’altre equip o la seua direcció IP de la manera següent ( senseespais )i pressiona la tecla Enter. nom
\\equip_o direcció \\IP_

Exemples:AYERIM-PC
\\192.168.1.1
\\

xaxes

 

Passats uns instants veuràs que es mostren en l’explorador els arxius de l’altre equip a què tens permís d’accedir, estos de forma predeterminada són només les carpetes contingudes en el directori Accés públic.
Per a poder accedir a altres directoris de l’equip és necessari donar els permisos adequats, però no per la xarxa si no directament per l’administrador de l’equip.

Com compartir carpetes i arxius en un equip.
Per a compartir carpetes i arxius només és necessari configurar les propietats del directori o carpeta on es trobe els arxius que es desitgen compartir en la xarxa.
Per a això fes el següent:

Crea a la carpeta “Els meus documents “una carpeta amb el nom Tecnologia 3er dins hauras de deixar algunes imatges de components d’un ordinador.Aquesta carpeta sera la que hauras de compartir amb la resta de la xarxa.

1- Clic en el directori o carpeta a compartir.
2- En el menú contextual selecciona Propietats, en la pestanya Compartir dóna un clic en el botó Compartir.
3- Selecciona en la pestanya desplacen-te amb qui es va a compartir.
4- Selecciona els permisos que es van a establir, poden ser: “Lectura” o “Lectura i escriptura”.
5- Oprimix el botó Compartir i després Acceptar els canvis.

La carpeta compartida mostrarà una icona diferent i estarà disponible a partir d’ara el seu contingut en la xarxa local.

•També pots fer el procés anterior utilitzant l’assistent de compartir carpetes de Windows, per a obrir-ho escriu en Inici: shrpubw i oprimix Enter.

•Per a administrar les carpetes compartides creades utilitza la ferramenta: Carpetes compartides que podràs obrir amb el comando: fsmgmt.msc

Després que comproves el funcionament correcte de la xarxa, pots crear un accés directe en l’escriptori que permeta connectar i desconnectar la xarxa, encara que els equips continuen estant connectats físicament per mitjà del cable.
Per a això en la icona corresponent a la connexió, en la finestra de Connexions de xarxa dóna un clic dret i tria: “Crear Accés directe”, seguix les instruccions.

Com compartir una connexió d’internet entre diversos equips.
La xarxa creada pot ser utilitzada per a compartir una connexió d’internet, sempre que un dels equips tinga accés a internet, per a això és imprescindible especificar-ho en la xarxa amb accés a internet.
Per a això fes el següent:

1- En la finestra de Connexions de xarxa, clic dret en la icona de la xarxa amb accés a internet
2- Tria Propietats i obri la pestanya Compartir.
3- Marca la primera casella “Permetre que els usuaris d’altres xarxes es connecten a través de la connexió a internet d’este equip”.
4- Al marcar la casella anterior es mostrarà un menú en el qual és necessari seleccionar la connexió, en este cas és Connexió d’àrea local.
5- Acceptar per a guardar els canvis.

Al connectar-se a internet es podrà d’esta manera compartir la connexió de xarxa, de la mateixa manera si el segon equip posseïx un adaptador de xarxa sense fil es podrà estendre el seu ús a altres equips com a netbooks o telèfons mòbils

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s